Een tool om gratis bomen te planten, dat is wat
Goodr mogelijk maakt!

Een fantastische missie waar we met een leuk team elke dag hard aan werken. Door online te zijn, planten gebruikers gratis bomen. Surfen wordt doneren met Goodr.

Goodr

Geld doneren simpel maken. Zo simpel en transparant mogelijk, dat is wat we willen. Daarom bedachten we Goodr. Geld doneren zonder dat je er zelf voor betaalt en er iets van merkt. Hoe? Door simpelweg te internetten. Een deel van de advertentie-inkomsten wordt met de Goodr tool gebruikt om bomen te planten.

Wie zijn wij

Goodr is een gratis funding tool. Wat simpelweg inhoudt dat jij internet en wij zorgen voor de juiste advertenties en een kijkje in de opbrengsten. Zonder enig gedoe. Vanuit Groningen werken we met een jong en enthousiast team aan onze maatschappelijke ambities.

Onze missie

Goodr wil iedereen gratis een bijdrage laten leveren aan Ć©Ć©n van de door de Verenigde Naties geformuleerde Sustainable Development Goals:

  • Bijdrage leveren aan minder CO2

Hoe we blijven bestaan

Om de wereld een stukje beter te maken blijven wij de tool verbeteren. Ook streven we naar hogere inkomsten zodat er meer bomen kunnen worden geplant. De tool is gratis en zal altijd gratis blijven voor gebruiker en goede doelen.

Een adverteerder betaalt om gezien te worden door de gebruiker. Van de advertentie-inkomsten gaat 75% naar de goede doelen en gebruikt Goodr 25% voor het dekken van de kosten.

Contactformulier

Wil je meer weten over Goodr, of heb je een vraag? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

    Contactgegevens

    info@wearegoodr.com

    KVK 75239973