Gratis een goed doel steunen, dat is wat
Goodr mogelijk maakt!

Een fantastische missie waar we met een leuk team elke dag hard aan werken. Door simpelweg online te zijn, doneren gebruikers gratis aan hun favoriete doel. Surfen wordt doneren met de ‘Goodr tool’.

Goodr

Geld doneren simpel maken. Zo simpel en transparant mogelijk, dat is wat we willen. Daarom bedachten we Goodr. Geld doneren zonder dat je er zelf voor betaalt en er iets van merkt. Hoe? Door simpelweg te internetten. Een deel van de advertentie-inkomsten gaan met de Goodr tool naar het door jou gekozen doel.

Wie zijn wij

Goodr is een gratis funding tool. Wat simpelweg inhoudt dat jij internet en wij zorgen voor de juiste advertenties en een kijkje in de opbrengsten. Zonder enig gedoe. Vanuit Groningen werken we met een jong en enthousiast team aan onze maatschappelijke ambities.

Onze missie

Goodr wil iedereen een bijdrage laten leveren aan drie door de Verenigde Naties geformuleerde Sustainable Development Goals:

  • Bijdrage leveren aan noodhulp in getroffen landen via voedselpakketten
  • Bijdrage leveren aan minder CO2
  • Bijdrage leveren aan het opruimen van plastic uit oceanen

Hoe we blijven bestaan

Om de wereld een stukje beter te maken blijven wij de funding tool optimaliseren. Ook streven we naar hogere inkomsten voor goede doelen. De funding tool is gratis en zal altijd gratis blijven voor gebruiker en goede doelen.

Een adverteerder betaalt om gezien te worden door de gebruiker. Van de advertentie-inkomsten gaat 75% naar de goede doelen en gebruikt Goodr 25% voor het dekken van de kosten.

Contactformulier

Geld doneren simpel maken. Zo simpel en transparant mogelijk, dat is wat we willen.

    Contactgegevens

    info@wearegoodr.com

    KVK 75239973