Ik wil een goed doel steunen, hoe doe ik dat?

Super! Maak eerst een keuze uit het doel wat je wil steunen. Je kunt kiezen uit Bomen PlantenPlastic Soep opruimen en Voedsel doneren. Maak vervolgens een profiel aan, installeer de online tool en je bent klaar om samen met ons de wereld te verbeteren!

Moet ik betalen voor Goodr?

Nee, de tool is en blijft gratis.

Hoe werkt de online tool?

Binnen een minuut kun je beginnen met steunen. Wanneer je de online tool hebt geïnstalleerd, zorgen wij ervoor dat je advertenties ziet die bij je passen. Dit doen we door op jouw profiel in te kopen voor duurzame adverteerders. De online advertenties leveren dus geld op voor het door jou gekozen doel!

Welke doelen kan ik met Goodr steunen? 

Met Goodr heb je keuze uit drie doelen om te steunen. Zo kun je kiezen voor Bomen Planten, Plastic Soep opruimen en Voedsel doneren..

Welk doel zorgt voor het planten van bomen?

Trees for All zorgt ervoor dat er met het ingezamelde geld bomen worden geplant en beschermd. Meer informatie over Trees for All vind je op www.treesforall.nl

Waar zie ik hoeveel er is ingezameld?

Nadat je de tool hebt geïnstalleerd, zie je rechts bovenin de browser het Goodr icoon. Wanneer je daar op klikt, krijg je de totale bijdrage aan het door jou gekozen doel te zien. Ook vind je de ingezamelde bedragen terug op de pagina’s van de goede doelen.

Hoeveel geld gaat er naar goede doelen?

Achter de schermen moet er van alles gebeuren om een advertentie te laten zien en de tool te ontwikkelen. Hieraan zijn natuurlijk kosten verbonden, van de advertentie-inkomsten die Goodr ontvangt, gaat 75% naar het door jou gekozen doel. De rest gebruikt Goodr om de techniek verder te ontwikkelen en te groeien.

Ondersteuning VIA Organisatie-innovatie (2019)

Goodr heeft subsidie ontvangen voor de ontwikkeling van het unieke verdienmodel voor goede doelen. Een deel van de activiteiten zijn medegefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Meer informatie over deze subsidie is te vinden op www.snn.eu.

Er gaat iets fout

Werkt de tool niet helemaal zoals het zou moeten? Of kom je er niet uit? Neem contact met ons op via onderstaande formulier of mail ons!

Mijn vraag staat er niet tussen

Stuur ons een mailtje of gebruik dit formulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

    Contactgegevens

    info@wearegoodr.com

    KVK 75239973