FAQ

Overal een antwoord op

Hoe werkt het?

Super! Maak eerst een keuze uit het doel wat je wil steunen. Je kunt kiezen uit Bomen Planten, Plastic Soep opruimen en Voedsel doneren. Maak vervolgens een profiel aan, installeer de online tool en je bent klaar om samen met ons de wereld te verbeteren!

Binnen een minuut kun je beginnen met steunen. Wanneer je de online tool hebt geïnstalleerd, zorgen wij ervoor dat je advertenties ziet die bij je passen. Dit doen we door op jouw profiel in te kopen voor duurzame adverteerders. De online advertenties leveren dus geld op voor het door jou gekozen doel!

Nadat je de tool hebt geïnstalleerd, zie je rechts bovenin de browser het Goodr icoon. Wanneer je daar op klikt, krijg je de totale bijdrage aan het door jou gekozen doel te zien. Ook vind je de ingezamelde bedragen terug op de pagina's van de goede doelen.

Nee, de tool is en blijft gratis.

Wanneer je de tool wil verwijderen, klik je met de rechtermuisknop op het Goodr icoon rechtsboven in de browser. Vervolgens klik je op verwijderen en stop je met het gebruik maken van Goodr.

Nee, je zult de Ad Blocker moeten uitschakelen.

Goodr wil een bijdrage leveren aan de volgende drie doelen geformuleerd door de Verenigde Naties als Sustainable Development Goals:
Bijdrage leveren aan minder CO2(Goal 15)
Bijdrage leveren aan het opruimen van plastic uit oceanen (Goal 14)
Bijdrage leveren aan noodhulp in getroffen landen via voedselpakketten (Goal 2)

Met Goodr heb je keuze uit drie doelen om te steunen. Zo kun je kiezen voor Bomen Planten, Plastic Soep opruimen en Voedsel doneren..

Trees for All zorgt ervoor dat er met het ingezamelde geld bomen worden geplant en beschermd. Meer informatie over Trees for All vind je op www.treesforall.nl

Op dit moment hebben we er voor gekozen om deze drie doelen te steunen. Het kan zijn dat we daar in de toekomst andere doelen aan toevoegen.

Achter de schermen moet er van alles gebeuren om een advertentie te laten zien en de tool te ontwikkelen. Hieraan zijn natuurlijk kosten verbonden, van de advertentie-inkomsten die Goodr ontvangt, gaat 75% naar het door jou gekozen doel. De rest gebruikt Goodr om de techniek verder te ontwikkelen en te groeien.

Goodr heeft subsidie ontvangen voor de ontwikkeling van het unieke verdienmodel voor goede doelen. Een deel van de activiteiten zijn medegefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Meer informatie over deze subsidie is te vinden op www.snn.eu.

Werkt de tool niet helemaal zoals het zou moeten? Of kom je er niet uit? Stuur dan een mailtje naar info@wearegoodr.com en we helpen je zo snel mogelijk!

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons dan een mailtje naar info@wearegoodr.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Ja ik zet mijn online tijd in voor...

Help jij ons mee de
wereld te verbeteren?